vízkezelés felsőfokon

Csak tiszta vízben élmény a fürdés!

Ahhoz, hogy a Lay-Z-Spa jakuzzink minden előnyét maximálisan kiélvezhessük, fontos a víz megfelelő kezelése. A fürdővíz klóros, brómos vagy aktív oxigénes vegyszerrel tartható tisztán és kórokozómentesen. Emellett fontos az algásodás megelőzése.

A medence takarítás 3 fő lépése

1. Vízben lebegő szennyeződések szűrése: erre szolgál a beépített papírszűrős vízforgató minden Lay-Z-Spa jakuzziban.
2. Vízen úszó szennyeződések: ezt egy hálóval a legkönnyebb lefölözni.
3. Víz aljára leülepedett szennyeződés: kézi medenceporszívóval könnyedén kitakarítható.

Megelőzés

Medencevíz kezelése

A kórokozók, gombák és algák csak akkor válnak láthatóvá, amikor már menthetetlen a víz. Ha a medence fala bezöldül vagy opálossá válik a víz, célszerű lecserélni. Ennél olcsóbb és hatékonyabb mindezt megelőzni és folyamatosan kezelni a vizet.

A leghatékonyabb a klóros fertőtlenítő, de ilyen kis méretnél, amikor a fürdőzők is közelebb vannak a vízhez sokak számára zavaró lehet a szaga. Nagyobb igénybevétel esetén javasoljuk.
A brómos vagy aktív oxigénes vízkezelők általában a legnépszerűbbek a masszázsmedencékhez. Általános használat mellett tökéletesen hatékonyak.
Komplex vízkezelő szerek, mint a Pontaqua EasySpa vagy a Pooltrend 676 tasakos kiszerelésben minden tartalmaznak, amire a víznek szüksége van. Általános használat mellett ezek a legkényelmesebb megoldások a víz fertőtlenítésére és az algásodás megelőzésére.

PONTAQUA

Minőség és biztonság

A medence és a fürdőzők biztonsága érdekében használjon bevizsgált, bevált, hazai gyártású medencevegyszereket. A Pontaqua márka gyártója és forgalmazója az Aqualing Kft. 30 éves medencés tapasztalattal tervezte meg vízkezelő termékeit.

Pontaqua Aquabróm

lassan oldódó brómos fertőtlenítő tabletta

Pontaqua Clear Spa

masszázsmedence takarító szer

Pontaqua Habnex

habzásgátló

Pontaqua EasySPA

kombinált vízkezelőszer

Pontaqua Spa Fresh

medencevíz illatosító

Pontaqua Jakuzzi Set (Br)

brómos jakuzzi vegyszer szett

Pontaqua Jakuzzi Set (Cl)

klóros jakuzzi vegyszer szett

Pooltrend 676

kombinált vízkezelőszer